Tetováló kellékek webáruháza

Kategóriák

"Aztec" Profi tekercses tetoválógép

"Aztec" Profi tekercses tetoválógép

CIKKSZÁM: S000490000
készletinformáció:
Raktáron
9 990Ft
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Tekercses tetoválógép: a leggyakrabban használt gép. A tűket egy elektromágneses kör mozgatja, aminek legfőbb alkatrésze az – optimális esetben – szigetelt elektromágneses tekercs, amiből lehet egy, kettő, vagy három is, de a kéttekercseset tartják sztenderdnek. Számtalan formájú, méretű és súlyú gépet készítenek, felhasználástól és művésztől függően. Teljesítményének egységre a wrap, ami a huzaltekercsek számáról referál, minél magasabb a wrap szám, annál erősebb a masina, leggyakrabban 8-10 wraposokkal találkozunk. Az egyenletes és magas rezgésszám nemcsak a tűk pontosabb, biztosabb mozgását segíti, de kevésbé bántja a bőrt is, már ha az ember tudja használni.


 


Tökéletes választás mindazoknak akik profi tetoválást akarnak készíteni. Tökéletesen alkalmas satírozásra, árnyékolásra, körvonalazásra stb. Erőteljes tekercses motorral rendelkezik. Bármilyen finom munkák elvégzésére is alkalmas


Szeretnéd, hogy legyen egy színes, egyedi tetoválásod? Szeretnéd, hogy a tetoválás, egyedivé tegyen?Akkor itt a remek megoldása annak hogy tetoválj!Remek minőségü gépeket kerresel,itt megtalálod.Nézd meg a további hirdetéseink között hogy megtaláld a magadnak megfelelő gépet. 


Úgy tervezték,hogy az egyensúlyt szem előtt tartva a gyári markolatottal kényelmes legyen.


Kiegyensúlyozott alacsony vibráció.


Gyönyörű megjelenés, különleges felületi kezelés.


Ideális satírozáshoz és kontúrozáshoz.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj a legújabb akcióinkról !
blog
© 2024 tattoozona.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF
powered byForweb - Webáruház készítés