Tetováló kellékek webáruháza

Kategóriák

CAOSEPT KÉZ- ÉS BŐRFERTŐTLENÍTŐ SZER CITROM ILLATTAL 200 ML

CAOSEPT KÉZ- ÉS BŐRFERTŐTLENÍTŐ SZER CITROM ILLATTAL 200 ML

CIKKSZÁM: S009990000
készletinformáció:
Raktáron
Nem rendelhető
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Biztonságtechnikai adatlap (BTA): CaoSept kéz- és bőrfertőtlenítő szer


Alkalmazási terület: Higiénés kézfertőtlenítésre és bőrfertőtlenítésre (injekció, punkció előtt és seb környékre) alkalmazható.


Felhasználási kör: Lakossági és professzionális.


Formuláció: Használatra kész folyadék


Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, szelektív virucid (adenovírus és norovírus inaktiváló hatás)


Használati utasítás: Higiénés kézfertőtlenítés: A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. Kb. 5 ml készítményt a kezeken alaposan eldörzsölünk és hagyjuk megszáradni. Behatási idő: 1 perc. Bőrfertőtlenítés: A fertőtlenítendő bőrfelületet a készítménnyel befújjuk vagy alaposan átitatott géz segítségével áttöröljük úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. A készítményt a fertőtlenített bőrfelületre hagyjuk rászáradni. Behatási idő: 1 perc.


Hatóanyag: Ethanol 70 m/m% (CAS-szám: 64-17-5, EU-szám: 200-578-6), Alkyl Dimethylbenzyl Ammonium Chloride 0,06 m/m% (CAS-szám: 68391-01-5, EU-szám: 269-919-4), Alkyl Dimethyl Ethylbenzyl Ammonium Chloride 0,06 m/m% (CAS-szám: 85409-23-0, EU-szám: 287-090-7)


 


Egyéb összetevők: propilén-glikol, pantenol, illat, víz


A készítmény terméktípusa: PT1


 


Veszély! Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz! Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/forró felületektől távol tartandó! Tilos a dohányzás! Gyermekektől elzárva tartandó! Tűz esetén az oltáshoz CO2, hab, por használandó. Az edény szorosan lezárva tartandó. Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel nem keverhető! Elektromos eszközt csak teljesen megszáradt kézzel vagy ártalmatlanítás után szabad kezelni!

Elsősegélynyújtás: A készítménnyel történő véletlenszerű baleset esetén keresse fel orvosát. Belégzés esetén: Friss levegőn helyezzük nyugalomba a sérültet, lazítsuk meg szoros ruházatát, óvjuk a lehűléstől és rosszullét vagy légzési nehézség kialakulásakor azonnal forduljunk orvoshoz. Szembe jutás esetén: Alaposan mossa ki a szemet vízzel, legalább 15 percen keresztül, a szemhéj alól is. Tartós panaszok esetén forduljunk szakorvoshoz. Lenyelés esetén: A szájüreget azonnal ki kell öblíteni. Hánytatni tilos! Igyon meg 1-2 pohár vizet és forduljunk orvoshoz.

Hulladékkezelés: A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a hulladékokról és veszélyes hulladékokról szóló Európai irányelvekben meghatározottak az irányadók.

Környezetvédelem/Ökotoxikológiai előírások: Tilos a hígítatlan terméket és annak maradékait állóvizekbe, vízfolyásokba, talajba, közcsatornába juttatni. A kiömlött anyagot védőgáttal kell körülvenni, majd homokkal felitatni.

Tárolás és eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös helyen (< 37°C), nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve tárolandó. Előírt tárolás mellett a gyártástól számított 3 évig eltartható.


 


NNK eng. sz.: 42282-3/2020/JIF


 


Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!


 

További termékek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj a legújabb akcióinkról !
blog
© 2024 tattoozona.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF
powered byForweb - Webáruház készítés