Tetováló kellékek webáruháza

Kategóriák

Inkness - Second Skin Fólia Lapok - Tattoo Film - 5 db

Inkness - Second Skin Fólia Lapok - Tattoo Film - 5 db

CIKKSZÁM: WS00931
készletinformáció:
Raktáron
Nem rendelhető
kérdése van a termékről?
Termékleírás

Az INKNESS® TRANSPARENT SKIN PROTECTION FILM egy átlátszó bőrvédő second skin fólia, mely bőrvédő hatással rendelkezik, színtelen, átlátszó filmréteget képez a bőrön. A second skin fóliával megvédi a friss tetoválást a súrlódástól, és megakadályozza a kórokozók és egyéb szennyeződések bejutását a sebbe. Vízálló és légáteresztő, éppen annyi oxigént enged át, ami lehetővé teszi a felesleges nedvesség, pára távozását. 

A csomag 5db 15 cm x 10 cm-es fóliát tartalmaz.

 

Alkalmazás:

1. Hagyd, hogy a friss tetoválás legalább 10-20 percig megnyugodni és kivérezni, majd alaposan tisztítsd meg. 2. Permetezd be az Inkness® Tattoo Finish tetoválás lezáróval, majd várj, amíg teljesen megszűnik a bőr váladékozása (szükség szerint a permetezés megismételhető). Desztillált vízzel alaposan öblítsd át majd töröld szárazra. A bőrvédő fólia csak akkor helyezhető fel, ha már a tetoválás szivárgásmentes. (Tipp: ellenőrizd egy száraz papírtörlővel, hogy nem váladékozik már a tetoválás). 3. Vágd a fóliát a megfelelő méretre, hajtsd meg a nyíllal ellátott részen és figyelj arra, hogy a felragasztás után a tetováláson körben 3 cm-t túl érjen. Nagyobb minta esetén több csík is felhelyezhető 1-3 cm átfedéssel. 4-6. Először a keskeny részt távolítsd el a fóliáról majd illeszd a kívánt helyre és a hordozóréteg többi részét pedig folyamatosan húzd le és közben buborékmentesen simítsd a bőrre, figyelve a szélek alapos leragasztására. 7. Középről kifelé haladva alaposan simítsd rá a bőrre. 8. Végül óvatosan távolítsd el a nyíllal ellátott hordozóréteget, figyelve, hogy a széleken ne jöjjön fel.

Figyelem: Maximum 5 napig viselhető, utána el kell távolítani. Ha a fólia alatt testváladék felgyűlést tapasztalsz, azonnal távolítsd el. Váladékozó, gyulladt, vagy fertőzött bőrfelületeken alkalmazni tilos! Allergiás reakció esetén azonnal el kell távolítani!

Hűvös és száraz helyen tárolandó. A fólia viselése közben, ha bármilyen váladékozást tapasztalsz, haladéktalanul távolítsd el. Gyártási azonosító és minőség megőrzési idő: Lásd a csomagolás oldalán.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj a legújabb akcióinkról !
blog
© 2023 tattoozona.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF
powered byForweb - Webáruház készítés