Tetováló kellékek webáruháza

Kategóriák

Intenze Ink - Zuper Black - Tetováló Festék - 355ml

Intenze Ink - Zuper Black - Tetováló Festék - 355ml

CIKKSZÁM: WS00723
készletinformáció:
Raktáron
19 500Ft
kérdése van a termékről?
Termékleírás
Intenze Ink a tetováló festéket
Az Intenze egy amerikai tetoválóművészek egy csoportja, akik úgy döntöttek, hogy megteremtik a biztonságos, minden körülmények között használható tinta rajongóit. A márkát 2002-ben hozták létre, hogy megfeleljenek a tökéletes festéket kereső művészek igényeinek. Az Intenze az első vállalat, amely felcímkézi palackjait, 54 színt biztosít és kiadja összetevőit, és ezzel új magasságokba emeli a tetoválóipart.
Első a biztonság Az Intenze képzett biokémikusokból álló külső laboratóriumot alkalmaz az Intenze termékek tesztelésére és sterilizálására, valamint annak biztosítására, hogy berendezései és gyártási technológiája mindig naprakészek legyenek. Ezért mindig a biztonság és a higiénia terén élen járnak. Az Intenze minden tintapalackot sterilizál, és egyedi kóddal jelöl, mielőtt bárkinek eladná.

Az Intenze, mivel közzétette nyilvánosan a tetováló festékek összetételét, elsőként a világon, ezzel az információval lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy pontosan megismerjék, miből készülnek az Intenze festékei. Az Intenze-t egy kozmetikai gyártó regisztrálta és engedélyezte az Egyesült Államok New Jersey-i Egészségügyi Testületében, és minden uniós minőségi előírást és szabványt betartott. Az Intenze meghatározta az iparág többi részének mércéjét.

Az Intenze festékek szintén 100% -ban vegán termékek. 

Eredeti festékek steril, lezárt palackokban.
Az USA-ban készült.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj a legújabb akcióinkról !
blog
© 2021 tattoozona.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF
powered byForweb - Webáruház készítés